Bouwkundig advies Lelystad

Bouwkundig advies Lelystad

Bouwkundig advies Lelystad voorziet u van diepgaande, specifieke expertise voor een bouwkundig vraagstuk van uiteenlopende aard.bouwkundig advies lelystad

Bouwkundige keuring Lelystad beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van keuringswerk voor aan- of verkoop, bij nieuwbouw en bij renovatie. Wij kunnen u adviseren bij nagenoeg alle bouwkundige kwesties. Bouwkundige keuring Lelystad staat voor u klaar wanneer u simpelweg advies wilt winnen maar ook voor het verhelpen van conflict situaties door professionele analyse en  advies .

Wat houdt een bouwkundig advies of consult precies in? Een bouwkundig advies is toegespitst op één specifieke bouwkundige vraagstelling of kwestie. Heeft u te maken met meerdere verschillende kwesties, dan kunnen wij een uitgebreidere bouwtechnische inspectie voor u uitvoeren, zowel voor het gehele pand als ook voor aangewezen elementen welke door u worden aangewezen. Bij een dergelijke bouwkundige keuring ontvangt u tevens een uitgebreide rapportage; voor het bouwkundig advies geldt dat dit niet standaard het geval is.

Tijdens het bouwkundig advies komt één van onze geselecteerde inspecteurs samen met u kijken naar het bouwkundige probleem ter plaatste. Hoewel het doorgaans een non-invasieve, visuele inspectie betreft is het evengoed van belang dat onze inspecteur van tevoren precies weet waar uw vraagstuk betrekking op heeft. In sommige gevallen kan het alsnog nodig zijn om iets dieper onder de oppervlakte te gaan, en onze inspecteurs zorgen er dan ook altijd voor dat de benodigde materialen voorhanden zijn.

Bouwkundig advies Lelystad kan u een eind op weg helpen wanneer u verbouwing overweegt, maar nog niet zeker weet of uw plannen wel haalbaar zijn – en waar u rekening mee dient te houden. Is het fundament van uw woning wel sterk genoeg? Kan die specifieke muur er daadwerkelijk wel tussenuit ? Behoort een open keuken tot de mogelijkheden?

Het bouwkundig consult biedt u de mogelijkheid professioneel advies in te winnen over nagenoeg iedere bouwtechnische kwestie.

Bouwkundig advies Lelystad ontvangt graag uw aanvraag. Zowel per telefoon als ook per email zijn wij bereikbaar. Wij bieden een klantgerichte aanpak, snelle dienstverlening  en bovenal vakkundige expertise tegen scherpe tarieven!