Aankoopkeuring Bastion Lelystad

Aankoopkeuring Bastion Lelystadaankoopkeuring bastion lelystad

Aankoopkeuring Bastion Lelystad, uitgevoerd door bouwkundige keuring Lelystad.
Op een mooie locatie, tevens centraal gelegen ruime eengezinswoning. De woning beschikt onder meer over een royale woonkamer, luxe inbouwkeuken, 4 ruime slaapkamers (ca. 12.5, 17, 17.5 en 19.5 m²), grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, luxe badkamer en een geheel met privacy biedende achtertuin welke op het westen is gesitueerd. Op loopafstand van winkelcentrum het ‘Lelycentre’, openbaar vervoer en scholen gelegen.

Omschrijving
Entree, hal en meterkast. Ruime woonkamer met laminaat vloer, convectorput en opstelmogelijkheid voor grote eettafel. Luxe inbouwkeuken voorzien van rvs afzuigkap, gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast en vriezer (apparatuur is onlangs nieuw aangeschaft en geïnstalleerd door een gerenommeerd witgoed reparatie bedrijf).  Hal met toiletruimte en vaste trap naar tweede verdieping. Achtertuin met sierbestrating, berging en op het westen gesitueerd.

Eerste verdieping
Ruime overloop, 3 ruime slaapkamers (te weten; ca. 12.5, 17 en 19.5 m2) allen voorzien van grote raampartijen en dus veel natuurlijk lichtinval. Bergruimte met wasmachine en wasdrogeropstelling. Modern uitgevoerde geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met geïntegreerde wastafel, designradiator en zwevend toilet. Vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met opstelplaats Cv-ketel (Vaillant, 2011). 4e ruime slaapkamer.

Bijzonderheden
Keurig onderhouden eengezinswoning.
Met zeer veel privacy biedende achtertuin op het westen.
Nabij winkelcentrum het ‘Lelycentre’.
Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met uitzondering van dakramen en achterpui op de begane grond.
Bouwjaar 1978.

Bouwkundige keuring Lelystad voert vele inspecties uit in zowel Lelystad als Almere, maar ook daarbuiten.

Welke keuringen kunt aan denken?
Aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwkundig advies, bouwbegeleiding, maar ook lintvoegmeting en vloerwaterpassing, mocht er sprake zijn van funderingsproblematiek.

Tijdens de inspectie aan de kruipruimte (indien toegankelijk) kan blijken of er sprake is van betonrot, of wormaantasting. Dit zijn problemen die niet kunnen wachten en direct aangepakt moeten worden, anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Mocht onze bouwtechnisch inspecteur een dergelijke aantasting waarnemen, dan zal hij u hierop attent maken en dit altijd in zijn bouwkundig rapport schrijven, met de vermelding dat een funderingsonderzoek is aan te bevelen of dat u een specialist op het gebied van houtworm dient te raadplegen.

Ook een kostenraming van herstel is altijd meegenomen in het rapport.

Belt u met ons indien u een afspraak wil maken of voor meer informatie.